Om oss

Vi på Tobias Plåt kan erbjuda det allra bästa inom ventilations- och plåtslageriarbeten. Vi arbetar alltid med fokus på dig som kund och de önskemål som du har.

Vi är ett erfaret och kompetent företag som arbetar med service, OVK-besiktning (Obligatorisk Ventilations Kontroll) samt små och stora entreprenader i norra Småland och södra Östergötland. Våra verksamhetsområden är huvudsakligen ventilation och byggnadsplåtslageri för bostadshus såsom plåtarbeten vid takbyten, plåtarbeten vid fönsterbyten, plåttak eller för kontorsbyggnader och industribyggnader. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi gärna mer om vilka tjänster vi kan utföra och hur vi kan hjälpa dig som kund.

Entreprenad

När det gäller entreprenaduppdrag kan vi kan kontrakteras i olika faser vid projekteringen och med fördel agera både som huvudentreprenör eller som underentreprenör och utförare.

Egen maskinpark

I vår egen verkstad har vi en bred maskinpark av hög kvalitet vilket gör att vi kan utföra olika svets- och verkstadsarbeten och samverka nära med vår kund t ex för att utföra speciallösningar inte bara inom ventilation och byggnadsplåt. Vi erbjuder våra tjänster både mot dig som privatperson såväl som små och stora företagskunder. Välkommen att ta kontakt med oss så berättar vi mer.

I samarbete med några av branschens ledande leverantörer kan vi dessutom erbjuda det mesta inom plåt- och ventilationsmaterial. Vi erbjuder även tillverkning och försäljning av detaljer i tunnplåt för montering i nybyggnads-, ombyggnads- och tillbyggnadsprojekt.

 

Kvalitetssäkring – viktigt för oss

  • Vi arbetar sedan 2015 efter ledningssystemet FR2000.
  • Vi är medlemmar i FunkiS – Certifierade funktionskontrollanter med behörighet att utföra OVK i Sverige.
  • Vi är medlemmar i Plåtslageriernas Riksförbund.
FR2000-logga
Logo för Funktionskontrollanterna i Sverige
Logo för Plåtslagarnas Riksförbund som Tobias Plåt är medlem av

Kvalitetssäkring är viktigt både för oss och för dig som kund. Det är en en trygghet för att processer och handhavanden fungerar som de ska. Vi på Tobias Plåtslageri är en av mycket få företag i Tranås som är certifierade enligt FR2000.

Historik

Tobias Plåtslageri AB är idag ett företag med hög kompetens och lång erfarenhet inom branschen. Företaget grundades år 2002 av Tobias Övrebö som både hade gedigen erfarenhet inom området och en entreprenörsmentalitet för att driva eget. Tobias startade i en lokal på Kanalgatan i Tranås där han anställde en person för att hjälpa honom.

Redan år 2003 ombildades företaget från enskild firma till aktiebolag och ytterligare en person anställdes. Framgångarna fortsatte och i mars 2015 gick flyttlasset till dagens lokaler på Mjölbyvägen 21.

Undan för undan har vårt företag utökat och byggt på med ny kompetens. Det har varit populärt att anlita oss vilket har lett till att vi nu är 14 personer på företaget. Personalstyrkan i verkstaden har utökats och vi vidareutbildar löpande våra medarbetare. Idag är det 2 personer som har behörighet att utföra OVK-besiktningar.

Vi har genom åren haft en stark utveckling och ser fram emot nya spännande år där vi kan jobba sida vid sida med befintliga och nya kunder.

Ta kontakt med oss!

Tveka inte att kontakta oss. Tillsammans kan vi sitta ner och diskutera dina eller ditt företags behov. Du är välkommen att ringa på 0140-137 21 eller maila oss.